Hoe het begon…

Na het jubileumconcert vanwege ons 50 jarig bestaan was de algemene stemming “Dat was gaaf!!!!! En wat jammer dat dit maar één keer was…. Dat hadden we wel vaker willen doen!!!!” Succes smaakt naar meer, applaus ook, dus werden de eerste kreten al de lucht in geslingerd, maar nog geen concrete plannen gemaakt.

De tijd verstreek en de drang naar voortzetting bleef bestaan, en zo kwam het dat een paar voortrekkers de koppen bij elkaar staken rond de keukentafel en dit grandioze plan bedachten. Eerst in kleine kring, later met het hele koor gedeeld. “Wat zouden jullie ervan vinden als….” En iedereen werd enthousiast! We hebben een doel wat we samen gaan realiseren. We gaan op tournee! En met een beetje hulp van jullie, ons publiek.

Hou deze site in de gaten, nieuws volgt!

Hallo Venray!

We gaan van start! De schoenen worden gepoetst, de haren geknipt, gekamd en geborsteld en de kale koppen gelapt. We hebben er zin om een ronde langs naburige dorpen en steden te gaan houden. We willen jullie via dit kanaal op de hoogte houden van komende optredens die we in het kader van “Koër on Toër” gaan houden.